Axis voorziet met nieuwe minicamera's in beveiligingsbehoefte kleine bedrijven
Axis voorziet met nieuwe minicamera's in beveiligingsbehoefte kleine bedrijven

Axis voorziet met nieuwe minicamera's in beveiligingsbehoefte kleine bedrijven

Published

Antwerpen, 12 Juni - Een beperkt budget en een gebrek aan technische kennis. Voor veel kleine bedrijven zijn het redenen om niet te investeren in hoogwaardige bewakingsapparatuur. Om ook kleine ondernemingen en organisaties toegang te geven tot de nieuwste bewakingstechnologie, heeft Axis Communications zijn aanbod voor kleine bedrijven uitgebreid met de nieuwe AXIS Companion Eye mini L en AXIS Companion Bullet mini LE, voor respectievelijk binnen- en buitengebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de AXIS Companion Recorder en aantrekkelijk geprijsd voor de markt van kleine bedrijven. De nieuwe camera's zijn tot 70% kleiner dan hun voorgangers, maar leveren niets in op functionaliteit: ze bieden de hoge beeldkwaliteit en betrouwbaarheid die van Axis-producten mogen worden verwacht. 

De AXIS Companion Eye mini L en de AXIS Companion Bullet mini LE bieden een reeks opties voor uiteenlopend gebruik, zoals videobewaking voor overdag en 's nachts met geïntegreerde infraroodverlichting voor gebruikstoepassingen binnen of buiten. Ze leveren hoogwaardige videokwaliteit in HDTV 1080p resolutieen beschikken over WDR-technologie (Wide Dynamic Range) voor situaties waarin weinig licht voorhanden is. Ze zijn bovendien geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk bandbreedte en opslagruimte in beslag te nemen. En dankzij de uitgebreide set bevestigingsaccessoires kunnen de camera's gemakkelijk op de meest optimale plek worden opgehangen.

Eén van de elementen binnen het AXIS Companion systeem is de AXIS Companion Recorder, een netwerkvideorecorder met vier of acht kanalen en een ingebouwde PoE-switch voor kostenbesparing bij de installatie. Het is een apparaat dat zich op de markt heeft bewezen en betrouwbaar langdurig werkt. Daar zorgen de voor videobewaking geschikte harde schijf en het ventilatorloze ontwerp voor.

Het systeem werkt met AXIS Companion videobeheersoftware voor de pc, wat de installatie en het gebruik eenvoudiger maakt. Met de AXIS Companion mobiele app hebben gebruikers veilig toegang tot videobeelden en kunnen ze de camera's op afstand bedienen via hun smartphone of een ander mobiel apparaat.

“We hebben gezien dat kleinere bedrijven vaak aarzelen om netwerkbeveiligingsoplossingen aan te schaffen. Ze zien op tegen de kosten en het onderhoud en vrezen dat zulke systemen lastig te bedienen zijn. Die bezwaren nemen wij nu weg met een scherp geprijsd assortiment camera's en recorders. Het is letterlijk een direct gebruiksklare oplossing met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid die klanten over de hele wereld van Axis zijn gaan verwachten”, aldus Gilles Ortega, directeur Small Business bij Axis Communications.

“Deze nieuwe kleine, discrete netwerkcamera's leveren ondanks hun minimale formaat en scherpe prijs de kwaliteit en betrouwbaarheid die van het merk Axis verwacht mogen worden. Eenvoudig en betrouwbaar: dat is het motto van deze productlijn. We bieden de expertise die we hebben opgedaan bij grote bedrijven aan in een gemakkelijk te gebruiken oplossing. Zo kunnen bedrijfseigenaren zich concentreren op het runnen van hun bedrijf en hoeven ze zich geen zorgen te maken of hun beveiligingssysteem wel goed werkt. Ze kunnen met een gerust hart vertrouwen op de functies van AXIS Companion”, voegtOrtegaeraan toe.

Axis geeft bovendien een garantie van drie jaar op de nieuwe camera's. Ze zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in combinatie met de AXIS Companion videobeheersoftware en mobiele app. Een AXIS Companion Recorder is vereist en deze wordt afzonderlijk verkocht.

De AXIS Companion Eye mini L en de AXIS Companion Bullet mini LE komen in het tweede kwartaal van 2018 op de markt via de verkoopkanalen van Axis in Midden-Europa. De AXIS Companion pc-client en mobiele apps voor iOS- of Android-apparaten zijn gratis te downloaden op www.axiscompanion.com.

For photos and other resources, please visit: http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=companion_bullet_mini_le
http://www.axis.com/corporate/press/press_material.htm?key=companion_eye_mini_l  

For further information about Axis Communications, please contact:
Madeleine Eibrand, PR Specialist, Axis Communications
Phone: + 46 46 272 1800, E-mail: pressoffice@axis.com

About Axis
Communications Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network. Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets.

Axis has more than 2,700 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 90,000 partners. Founded in 1984, Axis is a Sweden based company listed on NASDAQ Stockholm under the ticker AXIS. For more information about Axis, please visit our website www.axis.com.

Copy as a Plain Text

Share

Axis présente deux nouvelles mini-caméras spécialement destinées aux PME

Le 12 Juin - Les contraintes budgétaires et le manque d’expertise technique sont les principales raisons qui retiennent les petites entreprises d’investir en systèmes de vidéosurveillance de qualité. C’est donc pour permettre à ces PME d’accéder au meilleur des technolog