Persbericht : Axis Communications reikt Partner Awards 2018 uit
Persbericht : Axis Communications reikt Partner Awards 2018 uit

Persbericht : Axis Communications reikt Partner Awards 2018 uit

Published

Innovatie staat centraal tijdens feestelijk event in Roosendaal

Brussel, 25 mei 2018 - Axis Communications heeft tijdens het Axis Executive Event, dat op 24 mei in St. Jan Roosendaal plaatsvond, enkele Belux-partners onderscheiden met een Partner Award. Partners die een award ontvingen, hebben de afgelopen periode uitmuntende en vooral innovatieve prestaties laten zien. 
Tijdens het Axis Executive Event werden partners door diverse specialisten van Axis Communications bijgepraat over de Solution Strategy en de cyber & product roadmap. Kristian de Bruijn, Security Officer bij BIT uit Ede ging daarnaast in op de impact van cybersecurity op IoT-projecten. De avond werd feestelijk afgesloten met een award-ceremonie en een diner met muzikale omlijsting.
Tanja Hilpert, Sales Director Middle Europe, reikte namens Axis Communications awards uit in diverse categorieën. De volgende Belux-partners zijn in de prijzen gevallen :
• Best Partner Award Belux : G4S Belgium
 Best Project Award Belux : AWV (Agentschap Wegen en Verkeer) met partner Proximus
• Best Newcomer Award Benelux : The Safe Group uit Hasselt.
Edwin Roobol: “We trekken intensief op met onze partners en dat begint al bij het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen en proposities voor onze hoogstaande IP-oplossingen. Al onze partners zijn uniek en ‘best in class’ in hun specifieke markt. Een aantal partners springt er echter bovenuit als het gaat om innovatie. Deze partners hebben wij tijdens ons Axis Executive Event beloond met een Axis Partner Awardin de vorm van een gouden camera. We kijken terug op een zeer geslaagd event en zien uit naar nieuwe samenwerkingen met bestaande en nieuwe partners, met wie we blijven innoveren en onze gezamenlijke oplossingen en inspanningen naar een hoger niveau brengen.”
SvL_AxisAwards227.jpgThe Safe GroupThe Safe GroupAWV (met Proximus)AWV (met Proximus)G4SSvL_AxisAwards533.jpg

Over Axis
Axis Communications biedt intelligente beveiligingsoplossingen aan voor een slimmere en veiligere wereld. Als wereldwijde marktleider in netwerkvideo, zet Axis de toon in de sector door het lanceren van innovatieve en kwalitatief hoogstaande netwerkproducten - gebaseerd op een open platform - via een wereldwijd partnernetwerk. Axis ontwikkelt lange termijn relaties met haar partners en voorziet hen van de nodige kennis en kwalitatieve netwerkproducten in zowel bestaande als nieuwe markten. Axis heeft wereldwijd meer dan 2.100 toegewijde werknemers met vestigingen in meer dan 50 landen en een wereldwijde samenwerking met ruim 70.000 partners. Axis is opgericht in 1984 in Zweden en staat genoteerd op de NASDAQ Stockholm onder de beurscode AXIS. Meer informatie over Axis op www.axis.com

Copy as a Plain Text

Share

Radisson Blu Antwerpen getransformeerd na investering van 9 miljoen euro

Het Radisson Blu hotel in Antwerpen onthult nieuwe look na een omvangrijke verbouwing van het hotel, een investering van ruim 9 miljoen euro.