AXS GUARD vernieuwt productlijn en lanceert dienstenmodel

PERSBERICHT

AXS GUARD vernieuwt productlijn en lanceert dienstenmodel

Published

Mechelen, 17 april 2018 – AXS GUARD, internetbeveiligingsspecialist voor KMO’s, vernieuwt zijn productaanbod. Daarnaast lanceert het Belgische bedrijf een nieuw dienstenmodel: AXS GUARD-as-a-Service. Daarmee bewijst het bedrijf dat het begaan is met de noden en wensen van zijn klanten, en dat het feedback durft omzetten in daden.

Upgrade 
Naast een upgrade van alle bestaande AXS GUARD-hardware appliances lanceert het bedrijf eveneens nieuwe hardwareproducten, waaronder de Personal AXS GUARD (PAX) Road Warrior en Small Office en ook een bijkomende virtuele appliance om ook bedrijven met meer dan 1000 werknemers nog beter bij te staan. Dankzij deze uitbreiding bestaat er vandaag een AXS GUARD op maat van elk klein en middelgroot bedrijf.

Dienstenmodel
Naast de hardware-upgrades beweegt er eveneens heel wat op het gebied van de AXS GUARD-dienstverlening. “Met de constante evoluties op technologisch vlak is het niet altijd mogelijk om de ‘juiste keuze’ te maken op vlak van digitale beveiliging,” zegt Dan Verbruggen, Sales & Marketing Director bij AXS GUARD. “Er gebeurt elke dag zo veel, en bedrijven veranderen ook voortdurend, waardoor we van mening zijn dat zowel flexibiliteit als schaalbaarheid een vereiste worden voor securityproviders. Met AXS GUARD-as-a-Service komen we daaraan tegemoet.”

Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen er bij het AXS GUARD-as-a-Service-model voor kiezen om zowel fysieke als virtuele oplossingen te huren. Daarbij zorgt AXS GUARD voor toestellen en software die steeds up-to-date zijn en die vervangen worden indien nodig. “Een snelle groei mag niet worden bestraft met een IT-infrastructuur die achterblijft. Wenst een klant uit te breiden, dan is dat voortaan sneller en makkelijker dan ooit mogelijk,” stelt Verbruggen.

Het dienstenmodel behelst eveneens de recent uitgebrachte PAX-lijn, waarbij medewerkers met dank aan plug-and-play-oplossingen zonder zorgen via een beveiligde verbinding het internet op kunnen. Op die manier kunnen ze ook makkelijk aan bestanden op lokale servers.

Persoonlijk en direct
Het vernieuwde portfolio en het nieuwe dienstenmodel worden voortaan rechtstreeks naar de markt gebracht, zonder distributeurs. “We werken voortaan rechtstreeks met onze partners en resellers, zodat we hen een nog betere dienstverlening en samenwerking kunnen aanbieden,” zegt Verbruggen. “Op die manier heeft de klant een veel kortere lijn met ons in geval van vragen of problemen. Ons vernieuwde protfolio, het nieuwe dienstenmodel en deze persoonlijkere manier van samenwerking stellen ons in staat om een duurzame relaties op te bouwen waar iedereen beter van wordt.”

Over AXS GUARD  
AXS GUARD bouwt al twintig jaar een veilige brug naar het internet. Deze alles-in-één- oplossing wordt modulair opgebouwd, zodat voor elke klant een optimale configuratie wordt ontwikkeld. Zo staat er vandaag een oplossing klaar die voldoet aan de noden van morgen. In een wereld in verandering is het noodzakelijk om steeds te beschikken over een stabiele, veilige verbinding, zowel voor thuiswerkers als voor werknemers op het terrein, voor contacten tussen mensen en met de cloud. Van VPN-verbindingen tot gecentraliseerde, sterke authenticatie: AXS GUARD zorgt voor uw bescherming.

Share

AXS GUARD renouvelle sa gamme de produits et lance un modèle de services

Malines, le 17 avril 2018 – AXS GUARD, le spécialiste de la cybersécurité pour les PME, renouvelle sa gamme de produits. L’entreprise belge lance par ailleurs un nouveau modèle de services : AXS GUARD-as-a-Service. La société entend ainsi répondre aux besoins et aux souhaits de ses clients. Elle tient compte de leurs remarques et agit en conséquence.