Go plantbased met de nieuwe PrimaDonna Class volautomaat           van De‘Longhi
Go plantbased met de nieuwe PrimaDonna Class volautomaat           van De‘Longhi

Newsflash

Go plantbased met de nieuwe PrimaDonna Class volautomaat           van De‘Longhi

Published

Perfecte koffievariaties en melkdranken

Niet elke soort melk is gelijk qua smaak en textuur. Waar vroeger standaard voor koffiemelk werd gekozen is er nu een breed assortiment aan plantaardige melkdranken beschikbaar. Wil je afwisselen tussen de verschillende soorten melk? Geen probleem met de nieuwe PrimaDonna Class ECAM550.55.SB van De’Longhi. Met dit toestel tover je je keuken om tot een hippe koffiebar waar je als echte koffieliefhebber volledig je ding kan doen met slechts één druk op de knop. Dankzij de veelzijdigheid van het moderne toestel kun je elke dag beginnen met een ander heerlijk zelfbereid drankje met verschillende soorten melk. Bovendien is het moderne Italiaanse premium design van het toestel een blikvanger in elk interieur, wie wil zo’n toestel nu niet?

De koffietrend van het moment

Melk is geen must: alternatieve melkdranken zijn hip! Dankzij het uniek en gepatenteerd LatteCrema systeem van De’Longhi kun je de klassieke koemelk vlot vervangen door plantaardige melksoorten. Het systeem werkt perfect met alternatieve soorten zoals sojamelk, amandel - en rijstmelk. Het toestel beschikt over een apart melkreservoir waardoor je vlot kan wisselen van soorten melk. Ideaal voor iedereen die wil afwisselen tussen de verscheidene gezonde melkalternatieven!
ECAM 550.55.SB_COLATA.jpgECAM_550.55.SB_SX.jpgECAM 550.55.SB_FRONT BIANCO CAPP.jpgECAM_550.55.SB_DISPLAY.jpg

Zorgeloos genieten zonder suikers en cholesterol

Alternatieve melksoorten hebben vaak een lager gehalte aan suikers en vetten, waardoor ze winnen aan populariteit tegenover ‘gewone’ melk. Ze zijn plantaardige varianten, waardoor ze ook minder verzadigde vetten bevatten. Van je heerlijke Cappuccino of Latte Macchiato kun je nu dus zorgeloos genieten zonder je druk te maken over je cholesterol.

Hieronder vind je onze tips om jouw koffie met een alternatieve melkdrank op z’n best klaar te maken:

Rijstmelk for the win!

Rijstmelk biedt heel wat voordelen in vergelijking met koemelk. Het bevat weinig vet, meer koolhydraten dan gewone melk en minder eiwitten dan sojamelk. Een ander interessant kenmerk van rijstmelk is dat het geen cholesterol bevat. De melk is dus ideaal om je cholesterolwaarde te doen dalen. Wist je trouwens dat je lichaam helemaal geen cholesterol uit voeding nodig heeft? Rijstmelk is van nature lekker zoet en is vooral lekker in combinatie met vanille dranken.
DeLonghi_Latte riso_2017-07 (2).jpg

De lekkerste én gezondste koffie met De’Longhi                  
en Sojamelk

Sojamelk is één van de populairste zuivelalternatieven om aan je koffie toe te voegen. In tegenstelling tot koemelk is sojamelk van nature vetarm en bevat ook deze melkvervanger geen cholesterol. Wist je trouwens dat in landen waar sojaproducten een belangrijk deel uitmaken van de dagelijkse voeding het risico op hartkwalen minimaal is?
DeLonghi_Latte soia_2017-07 (2).jpg

Ontdek de voordelen van amandelmelk

Minder calorieën, de ideale vervanger van koemelk! Amandelmelk is rijk aan vitaminen en bevat net zoals rijstmelk geen cholesterol. Het fijne aan amandelmelk is dat het dezelfde structuur heeft als ‘gewone’ melk, waardoor je de twee op dezelfde manier kan gebruiken. Daarnaast bevat amandelmelk ook nog eens minder calorieën dan sojamelk. De perfecte melkvervanger dus!
DeLonghi_Latte mandorla_2017-07 (2).jpg

Copy as a Plain Text

Share

Optez pour les laits d’origine végétale avec la machine à café automatique PrimaDonna Class de De‘Longhi

Des préparations au café et au lait parfaitement réalisées