LG toont nieuwste informatiedisplay oplossingen tijdens ISE 2018
LG toont nieuwste informatiedisplay oplossingen tijdens ISE 2018

Persbericht

LG toont nieuwste informatiedisplay oplossingen tijdens ISE 2018

Published

De innovatieve mogelijkheden van OLED en andere technologieën worden gedemonstreerd bij de LG-stand tijdens ISE

Edegem - LG Electronics Business Solutions presenteert zijn innovatieve commerciële display-oplossingen tijdens Integrated System Europe (ISE) 2018, op 6-9 februari in Amsterdam. De nieuwste geavanceerde technologieën, producten en oplossingen worden tijdens het evenement gepresenteerd bij de stand van LG (stand 12-KG90). Daarnaast toont LG zijn bezoekers hoe het digitale display-oplossingen naar een hoger niveau tilt.
Tijdens ISE 2018 zal LG wederom bezoekers overtuigen van zijn prominente OLED-technologie. Op CES 2018 gaf de LG OLED Canyon, met 246 LG open Frame OLED-schermen, bezoekers een unieke ervaring van wonderbaarlijke natuurverschijnselen. LG OLED-technologie maakt gebruik van zelfbelichte pixels voor een nauwkeurige regeling van de beeldhelderheid en beeldkwaliteit. Zonder afzonderlijke lichtbronnen zijn de lichtgewicht schermen dun en flexibel, in tegenstelling tot LCD- en LED-displays. LG OLED-technologie heeft een nieuwe high-end categorie beeldschermen gecreëerd die verbluffend beeld oplevert met perfecte zwarttinten en ongelofelijke kleuren, zelfs vanuit een brede kijkhoek. De opvallende OLED-displays zijn uitermate geschikt voor alle toepassingen waar uitstekende beeldkwaliteit en ontwerp van het grootste belang zijn.
LG OLED Canyon_4.jpg
Bij stand 12-K90 toont LG verschillende gebruiksmogelijkheden op basis van de innovatieve OLED-, IPS- en LED-technologie. Presenteer informatie op een exclusieve manier met LG Ultra-Strech-monitoren, kies voor High Brightness-schermen die perfect geschikt zijn voor reclame in buitenruimte of genereer effectieve aantrekkingskracht met de LG Video Wall. “Onze producten tonen de nieuwste technologie en innovaties. LG biedt toegevoegde waarde en een manier om effectief te communiceren. Wereldwijd ontwikkelt LG nieuwe display oplossingen, waardoor klanten en partners kunnen groeien en slagen in hun doelstellingen”, aldus de directeur van LG Electronics Europe B2B hoofdkantoor (Kim Kyongho).
Bezoekers van de LG-stand (12-K90) kunnen de nieuwste technologie van LG als eerste ervaren.

Over LG Electronics Business Solutions
LG Business Solutions biedt professionele oplossingen op het gebied van informatiedisplays, systeem airconditioning, verlichting en energie. Als een Europese leider op het gebied van B2B-innovatie, streeft LG Electronics Business Solutions naar een totaaloplossing met advies, installatie, onderhoud en ondersteuning in samenwerking met haar succesvolle zakenpartners. Ga voor meer informatie naar: http://www.lg.com/global/business.

Voor een meer informatie kun je contact opnemen met:
LEWIS
Telefoon: 03 304 36 30
Email: lgbeneluxb2b@teamlewis.com

Copy as a Plain Text

Share

LG présente ses nouvelles solutions d’affichage à ISE 2018

LG fait la démonstration des possibilités innovantes de l’OLED et d’autres technologies sur son stand au salon ISE