LEWIS versterkt team met twee senior communicatie- en marketingspecialisten
LEWIS versterkt team met twee senior communicatie- en marketingspecialisten

Persbericht

LEWIS versterkt team met twee senior communicatie- en marketingspecialisten

Published

Antwerpen – LEWIS België heeft twee nieuwe seniors aan haar team toegevoegd. Het betreft Maaike Linssen, die als Senior Account Manager aan de slag gaat en Sarah De Hondt, die de rol van Account Director gaat bekleden.

Maaike heeft meer dan 10 jaar marketing en PR-ervaring. Ze is voormalig PR & Events Manager bij Zoover en werkte daarvoor als Brand Marketing Manager bij Weight Watchers Nederland. Sarah werkte ruim 8 jaar bij diverse bureaus zoals Bubka en ContentCowboys.

Maaike gaat haar ruime consumer-ervaring benutten op klanten zoals Braun, De’Longhi, Kenwood en Beekse Bergen. Sarah gaat haar brede reclame- en marketingervaring inzetten op onder andere Google, Partena, PostNL en Stad Antwerpen. Beiden gaan ze daarnaast hun marketingkennis aanwenden om de verdere uitbreiding van LEWIS’ dienstenaanbod in België vorm te geven.

Waarom heb je gekozen voor LEWIS? 
Sarah: “LEWIS is een veelzijdig communicatiebureau met veel kennis onder één dak. PR is hier een onderdeel van een bredere geïntegreerde marketingcommunicatie-aanpak, waar ik erg in geloof. Daarbij is het voor mij een mooie kans om bij een snelgroeiend internationaal bureau aan de slag te gaan.

Maaike: “Komende van de klantzijde, heb ik altijd al eens graag willen weten hoe het is om aan de bureauzijde te werken. Ik ben benieuwd naar de afwisseling en de dynamiek van het bureauleven. LEWIS trok als bureau vooral aan door de mooie klantenportefeuille en het internationale karakter. Daarnaast haalt het bureau mooie prijzen binnen zoals onlangs een Lions Award met de campagne voor klant bol.com.

Wat wil je graag bereiken bij LEWIS?
Sarah: “Ik kijk ernaar uit om met een jong en enthousiast team voor diverse klanten te gaan werken. Hierbij wil ik mij graag verder ontwikkelen in mijn nieuwe functie. Zowel in mijn adviserende rol naar klanten toe als in mijn leidinggevende rol binnen het team. Ik zou het erg fijn vinden als ik een bijdrage kan leveren aan de verdere groei van LEWIS België.

Maaike: “Ik kan me daar alleen maar bij aansluiten.

Over LEWIS
LEWIS is een internationaal communicatiebureau dat zich richt op vier kernpunten waar klanten mee te maken hebben: bekendheid, marktvraag, adoptie en betrokkenheid.

LEWIS levert PR, marketing en digitale diensten om tastbare resultaten te realiseren voor klanten wereldwijd. Dankzij de flexibele benadering kunnen merken en klanten zich snel aanpassen aan de markt en relevantie bieden. LEWIS telt 600 medewerkers, verdeeld over dertig kantoren in Azië, Europa en Noord-Amerika. Het Belgische kantoor is gevestigd in Antwerpen.

Copy as a Plain Text

Share

Related Stories

Maak je look compleet in een oogwenk met de nieuwe CareStyle 7-stoomgenerator van Braun

Mechelen - Je klaarmaken voor vertrek is nooit zo simpel als het lijkt. Je favoriete kledingstuk ligt wellicht nog gekreukt in je koffer, je beste vriendin heeft je topje geleend en je leukste blouse ligt nog bedolven onder een berg wasgoed. Wanneer je niets hebt om aan