Safari Resort Beekse Bergen onthult eerste lodges met uniek uitzicht over giraffenvlakte!
Safari Resort Beekse Bergen onthult eerste lodges met uniek uitzicht over giraffenvlakte!

Safari Resort Beekse Bergen onthult eerste lodges met uniek uitzicht over giraffenvlakte!

Published

Hilvarenbeek -  Vandaag onthult Beekse Bergen haar eerste lodges, direct grenzend aan het Safaripark, met een uniek uitzicht over de giraffen- en zebravlakte. In het ruime gebied van 42 hectare is de ontwikkeling in volle gang en wordt volop gewerkt aan de unieke safaribeleving. De officiële opening volgt in april 2018. 
De accommodaties die in Safari Resort Beekse Bergen worden gebouwd zijn in Afrikaans thema en bieden een prachtig uitzicht over een savanne, bosgebied of leeuwenvlakte. Gasten kunnen de safaribeleving nu al boeken en kiezen uit een luxe lodge, een speciale kidslodge, een safaritent of één van de bijzondere boomhutten. Voor grotere groepen zijn er straks zelfs ruime 14-persoons groepslodges beschikbaar.
Een impressie van de ontwikkeling van Safari Resort Beekse Bergen.

Een impressie van de ontwikkeling van Safari Resort Beekse Bergen.

Ontbijten samen met nieuwsgierige giraffen
Vanaf april 2018 kunnen gasten in Safari Resort Beekse Bergen letterlijk tussen wilde dieren overnachten. De lodges, safaritenten en boomhutten liggen verspreid over savannes en bosgebieden. En met dieren op nog geen 15 meter afstand van de veranda’s is de unieke safaribeleving compleet.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk op www.beeksebergen.nl/safari-resort

Noot voor de redactie: de video is via deze link te downloaden in hoge resolutie.
 

Over Beekse Bergen
Beekse Bergen is het grootste en meest veelzijdige wildlife park van Nederland. Ontdek onze natuur in het Safaripark, waar je tijdens een wandel-, auto-, boot en bussafari oog in oog komt te staan met leeuwen, olifanten, giraffen, neushoorns en apen. Je kunt overnachten in ons Vakantiepark. Je kunt spelen in Speelland en in en rondom het Event Center kun je feesten en evenementen organiseren. Vanaf april 2018 voegen we ook nog een uniek Safari Resort toe, waar je kunt overnachten tussen de meest bijzondere dieren met een adembenemend uitzicht. Beekse Bergen, ontdek onze natuur. www.beeksebergen.nl

Over Libéma
Libéma ontvangt jaarlijks ruim 5 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. De mooiste tijd beleef je bij Libéma! www.libema.nl of www.organiserenbijlibema.nl 

Copy as a Plain Text

Share

SQLI neemt e-business-specialist Osudio over

SQLI kondigt de overname van OSUDIO aan, een internationaal digitaal bureau met kantoren in 6 landen, voornamelijk in Noord-Europa. De Group versnelt hiermee de uitvoering van het strategische plan Move Up 2020.