Progress blijft innoveren en investeren in .NET met nieuwe Telerik Tools and .NET Foundation donaties
Progress blijft innoveren en investeren in .NET met nieuwe Telerik Tools and .NET Foundation donaties

PERSBERICHT

Progress blijft innoveren en investeren in .NET met nieuwe Telerik Tools and .NET Foundation donaties

Published

Ondersteuning voor .NET Core 2.0, first-to-market Xamarin tools, en de afronding van de code donatie aan de .NET Foundation onderstrepen de toewijding van Progress aan de productiviteit van .NET ontwikkelaars

Brussel, 20 september 2017 - Progress (NASDAQ: PRGS) heeft een serie nieuwe componenten in het Telerik-productportfolio aangekondigd, evenals details over de donatie aan de .NET Foundation en deelname aan de Microsoft .Net conferentie die plaatsvindt van 19 tot en met 21 september.

“Als leverancier en actieve deelnemer in de .NET community is het onze verantwoordelijkheid om te blijven innoveren”, aldus Faris Sweiss, Senior Vice President en General Manager Developer Tooling Business bij Progress. “Voor ons betekent innovatie dat we onze klanten en partners de meest geavanceerde besturingsmogelijkheden bieden, waarmee zij moderne, aantrekkelijke user interfaces voor mobiele-, web- en desktopapplicaties kunnen ontwikkelen.”

Progress® Telerik® UI Toolbox
Microsoft-ontwikkelaars vertrouwen op Progress om hen te voorzien van high performance, moderne Telerik® UI-bibliotheken voor hun web-, mobiele- en desktopapplicaties – die zowel de nieuwste als oudere technologieën ondersteunen. De nieuwe versie van de Telerik UI-bibliotheek biedt een reeks nieuwe en innovatieve componenten die gericht zijn op het verbeteren van de productiviteit van ontwikkelaars, waardoor zij in staat zijn een kwalitatieve, high performance user experience (UX) te ontwikkelen.
  • -.NET Core 2.0 ondersteuning – Telerik UI voor ASP .NET Core is één van de eerste UI-tools die ingebouwde ondersteuning biedt voor .NET Core 2.0. .NET Core is het cross-platform, open source, modulaire .NET platform voor de ontwikkeling van moderne webapplicaties, microservices, bibliotheken en besturingsapplicaties voor Windows, Linux en macOS.
  • -Xamarin.Forms Tools – Telerik UI voor Xamarin is de eerste UI-tool waarmee vooraf bepaalde thema’s geïmplementeerd kunnen worden dankzij het nieuwe ingebouwde thema-mechanisme in Xamarin. Dit mechanisme stelt ontwikkelaars in staat om eenvoudig een thema in een Xamarin project op te nemen of te wijzigen. Dit is een veelgevraagde feature voor bedrijven die op zoek zijn naar consistentie in mobiele applicaties. Daarnaast heeft een groot aantal ontwikkelaars gevraagd om een desktop functionaliteit voor mobiele ontwikkeling, met deze nieuwe release is de CTP van de Telerik UI voor Xamarin Datagrid besturing beschikbaar. Gebouwd met performance als uitgangspunt, stelt de CTP CRUD en data operaties zoals sorteren, filteren en groeperen beschikbaar.
  • -Documentverwerking – De Telerik desktop UI-suites bieden nu een PDF Viewer besturing met features die het mogelijk maken om PDF-bestanden te ondertekenen, in te vullen en op te slaan. Ontwikkelaars hoeven niet langer meerdere externe tools te kopen en profiteren van snellere en eenvoudigere documentverwerking.
Tot slot heeft Progress de zoekopties verbeterd voor iedereen die met legacy code of meer volwassen technologieën werkt, waaronder de hierboven genoemde PDF features. Daarnaast heeft Progress het geheugenverbruik in de rapportage-instrumenten en toegankelijkheidsnormen over het volledige portfolio aan besturingen geoptimaliseerd.

“Als consultant die een veelvoud aan mobiele applicaties ontwikkelt, heb ik meerdere klanten die erg enthousiast zijn over de DataGrid-mogelijkheden van Telerik UI voor Xamarin. Voor veel bedrijven is dit erg belangrijk”, zegt Scott Peterson, Chief Solution Architect bij Liquid Daffodil. “Dit is één van de vele voorbeelden waarmee Progress haar concurrentie voorblijft – door ervoor te zorgen dat haar klanten de beste tools in de markt binnen handbereik hebben. Daarom kies ik voor Progress Telerik voor .NET applicatieontwikkeling.”

Community ondersteuning 
In februari heeft Progress haar deelname aan de .NET Foundation bekend gemaakt en de intentie uitgesproken om het Telerik UI voor UWP-platform als open source te doneren. Het Telerik UI voor UWP-platform bestaat uit 20+ user interfaces voor universele Windows platform besturing. Progress is dan ook trots om de afronding van deze donatie en de voortdurende ondersteuning van de .NET Foundation bekend te maken.

Progress neemt actief deel in de Microsoft .NET-conferentie die plaatsvindt van 19 tot en met 21 september. Georganiseerd door Microsoft en de .NET Community, start de conferentie met een kick-off van een periode gericht op community en partner-gedreven Microsoft-georiënteerde evenementen. Als onderdeel hiervan hosten het Telerik UI voor Xamarin team en Microsoft een serie evenementen in Noord-Amerika genaamd “.NET conferentie- Xamarin Editie”. De data, details en locaties worden binnenkort bekendgemaakt. Voor meer informatie over de nieuwste release van de Progress Telerik tools bekijk: http://www.telerik.com.

Handige links 
Volg Progress op Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+
Of lees de Progress blog

Over Progress
Progress (NASDAQ: PRGS) biedt een leidend platform voor de ontwikkeling en inzet van bedrijfskritische applicaties. Progress stelt bedrijven en ISV’s in staat om cognitive-first applicaties te bouwen en te leveren, die big data gebruiken om bedrijfsinzichten en competitieve voordelen te verkrijgen. Progress biedt technologieën waarmee krachtige user interfaces voor elk device kunnen worden ontwikkeld, een betrouwbaar, veilig en schaalbaar backend platform voor de inzet van moderne applicaties en leidende dataconnectiviteit voor uiteenlopende bronnen. Daarnaast bevat het bekroonde predictive analytics die de kracht van machine learning toegankelijk maakt voor iedere organisatie. Meer dan 1700 softwareleveranciers, 100.000 enterprise klanten en 2 miljoen ontwikkelaars vertrouwen op technologie van Progress voor hun applicaties. Meer informatie: http://www.progress.com/ of bel ons op: 010-235 1111 (NL) / 015-307700 (BE).

Voor verdere persinformatie of fotomateriaal kunt u contact opnemen met het team van LEWIS.

Share

Onderzoek van Progress wijst sterk stijgende adoptie uit van SaaS, databeveiliging, open analytics en datastandaarden

1.200 wereldwijde business- en IT-professionals bieden inzicht in adoptietrends, prioriteiten en uitdagingen op het gebied van big data en analytics