Healthy boost gezocht na de zomer?
Healthy boost gezocht na de zomer?

Newsflash Kenwood

Healthy boost gezocht na de zomer?

Published

Kenwood zorgt voor gezonde inspiratie in de strijd tegen de zomerkilo’s

Mechelen – Ben jij deze de zomer te veel uitgenodigd voor een barbecue met vrienden of zocht je nogal vaak afkoeling met een verfrissend ijsje en laat zich dat voelen aan jouw kleren? In het najaar gaan we vaak even op de rem staan en kiezen we terug voor een gezondere levensstijl. Gelukkig zijn er keukentoestellen die je helpen om gemakkelijk die gezonde levensstijl weer op te pikken. Kenwood  geeft je inspiratie voor verfrissende en snelle gerechten.
Ontbijten? Start de dag met de Blender kMix BLX750WH
Picture1.png
Na de vakantie is het weer wennen aan het werkritme. Daarom is een snel en eenvoudig ontbijt zeker welkom waarmee je niet te veel tijd verliest. Met dit recept kies je voor een kick-start van de dag: doe twee bananen, 200 ml magere yoghurt, 300ml melk, 100ml sinaasappelsap (liefst vers) en drie ijsklontjes in de Blender kMix en blend tot een egaal drankje. In amper twee minuten heb je een verkwikkend ontbijt. De link naar het recept vind je hier.
De multifunctionele Blender kMix BLX750WH mengt moeiteloos allerlei ingrediënten en maakt in geen tijd heerlijke gezonde sapjes, frisse smoothies en zachte soepen dankzij de MultiZone snijtechnologie met de uitneembare, roestvrijstalen en duurzame messen. De kMix haalt variabele snelheden en pulse voor optimale gebruikscontrole.  Dankzij de nieuwe hittebestendige mengbeker kan je bovendien zonder problemen ijs crushen en meteen daarna warme soep mixen.

Consumentenadviesprijs: €169,00
Picture2.png
Lunch? Een verfrissende pauze dankzij de Kenwood Foodprocesser Multipro Classic FDM791
Picture3.png
In de nasleep van de zomer willen we graag nog genieten van lekker eten, maar willen we ons lichaam toch ook weer gaan verwennen met vitaminen. Kies daarom voor een fris zomersoepje als lunch: doe twee komkommers, zes lente-uitjes en 115g yoghurt in de Foodprocessor Multipro Classic FDM791 en gooi er een teentje look, dille en 200g karnemelk bij.  Mixen maar en voor je het weet heb je een heerlijke soep gemaakt. De link naar het recept vind je hier.
De Foodprocessor Multipro Classic FDM791 staat erom bekend ruimte en tijd in uw keuken te besparen en is handig voor iedereen die ervan houdt om snel lekkere gerechten op tafel te toveren. De foodprocessor wordt geleverd met een drie-liter mengkom, ThermoResist blender, extra hulpstukken voor hakken, raspen, kneden en mengen van ingrediënten.

Consumentenadviesprijs: €249,00
Picture4.png
Dessert? Laat de zomer nog wat langer duren met de JMP600WH PureJuice™ Slowjuicer
We hoeven onszelf niet te straffen wanneer we gezonder willen eten: healthy kan ook fun zijn. Deze ijslollies zijn in geen tijd gemaakt, super simpel en bovendien super gezond! Doe een ananas, drie passievruchten en één sterfruit in de Slowjuicer PureJuice Pro en vang het sap op in één kan. Giet het sap in ijslollyvormen, laat het bevriezen en klaar is kees! De link naar het recept vind je hier.
Picture5.png
De JMP600WH PureJuice™ Slowjuicer staat gelijk aan 100% sap en een gezonde leefstijl. Door de opvangbak voor sap en de druppelstop gaat er geen sap verloren. Zo krijg je snel en gemakkelijk de voedingstoffen binnen die je lichaam nodig heeft! Het toestel is veel stiller dan een traditionele sapjesmaker, het neemt weinig plaats in op het keukenaanrecht en is bovendien heel eenvoudig schoon te maken. Dessert overslaan, ben je gek?!

Consumentenadviesprijs: €199,99
Picture6.png

Copy as a Plain Text

Share

Une cure de plats équilibrés après l’été ?

Kenwood vous donne un peu d’inspiration pour éliminer les kilos gagnés pendant l’été