Persuitnodiging – Lancering Operatie Proper
Persuitnodiging – Lancering Operatie Proper

Persuitnodiging – Lancering Operatie Proper

Published

Operatie Proper mobiliseert scholen, verenigingen en groepen over heel Vlaanderen om mee ten strijde te trekken tegen zwerfvuil en sluikstort. Als ze hun schouders zetten onder een propere buurt, kunnen ze op het einde van het schooljaar op een mooie beloning rekenen.

Mooimakers – het Vlaamse samenwerkingsverband tussen OVAM, Fost Plus en de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) – en Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege lanceren Operatie Proper op maandag 4 september, om 14u45, in basisschool De Vleugel in Zaventem. Onder aanvoering van de Helden van Ketnet zullen de leerlingen mee de aftrap geven voor Operatie Proper. 
Programma 

Maandag 4 september
14u30: ontvangst
14u45: korte toespraken Vlaams minister van Omgeving Joke Schauvliege, burgemeester Ingrid Holemans en Els Gommeren (coördinator Mooimakers)
15u00: officiële lancering Operatie Proper, samen met de Helden van Ketnet en de leerlingen van De Vleugel

Locatie 
Basisschool De Vleugel, Spoorwegstraat 27, 1930 Zaventem
U bent van harte uitgenodigd om de lancering en de persvoorstelling van Operatie Proper bij te wonen. Gelieve uw aanwezigheid even te bevestigen via mooimakers@teamlewis.com.

Alvast bedankt en hopelijk tot maandag!

Over Mooimakers
Mooimakers is de motor van de strijd tegen zwerfvuil en sluikstorten in Vlaanderen. Mooimakers organiseert campagnes, voert onderzoek, stimuleert kennisuitwisseling, ondersteunt op een proactieve manier alle betrokken actoren en zet zelf aanstekelijke acties op. Mooimakers is het merk waaronder Vlaanderen Mooi uitvoering geeft aan haar beleid. Vlaanderen Mooi is het initiatief tegen zwerfvuil en sluikstorten van de OVAM, Fost Plus en de VVSG. 

Copy as a Plain Text

Share

LG dévoile le LG V30 avec un écran OLED et établit un nouveau standard pour les smartphones haut de gamme modernes

Les nouveaux smartphones de la série V conviennent tout particulièrement à la création de contenus d’exception