LG onthult details omtrent camera en UX V30 smartphone
LG onthult details omtrent camera en UX V30 smartphone

LG onthult details omtrent camera en UX V30 smartphone

Published

Grootste diafragma op smartphone ooit in combinatie met glazen Crystal Clear lens

Edegem – LG Electronics onthult meerdere details over de functionaliteit en het gebruiksgemak van het nieuwe vlaggenschip, de LG V30. Hiermee brengt LG wederom verschillende technische innovaties als eerste naar de consument.

Grootste diafragma 
LG tilt smartphonefotografie opnieuw naar een hoger niveau met de laatste camera-innovaties. Zo zal de LG V30 beschikken over een f/1.6 diafragmacamera met een Crystal Clear lens.

De dubbele camera in de LG V30 heeft het grootste diafragma ooit in een smartphone, wat resulteert in 25 procent meer lichtinval dan een gebruikelijke f/1.8 lens. De Crystal Clear lens van kristalhelder glas zorgt voor een grotere lichtinval en betere kleurreproductie. Foto’s en video’s worden hierdoor kleurrijker en echter.
LG-V30-Crystal-Clear-Lens_2.jpg
Uitgebreide opties, maximaal gemak 
Het Second Screen dat op de V10 en V20 te vinden was, wordt bij de LG V30 vervangen door de Floating Bar. Deze semi-transparante balk zorgt voor snelle toegang tot veelgebruikte functies en kan, indien gewenst, uit het FullVision display worden gesleept.

Daarnaast heeft LG de UX van de V30 van een update voorzien. Door meer gepersonaliseerde opties toe te voegen, wordt het nieuwe vlaggenschip extra gebruiksvriendelijk. De nieuwe UX 6.0+ is dusdanig geoptimaliseerd dat het perfect werkt met het indrukwekkende 18:9 OLED FullVision display.

Verder is het Always-on Display uitgebreid met verschillende acties zoals Quick Tools en Music Player.
2391-48b81176e82fe7b8023d122c3fe9990a.jpg2391-fe445d4117e456541a1ff155e87bb7fe.jpg
De LG V30 is ook voorzien van Face Recognition. Hierdoor kan de smartphone direct ontgrendeld worden door middel van de camera aan de voorkant, zelfs wanneer het display uit staat – het is dus niet nodig eerst de aan/uit knop in te drukken. De smartphone kan daarnaast, zonder een knop in te drukken of het scherm te slepen, ontgrendeld worden door middel van Voice Recognition. Dit wordt ondersteund door Qualcomm Aqstic Voice UI-technologie waardoor deze functies, die altijd aan staan, zeer weinig batterij nodig hebben.

De volledige berichtgeving rondom de camera en UX vind je hier en hier

Over LG Electronics Mobile Communications:
LG Electronics Mobile Communications Company is wereldwijd leider en innovator in de markt voor mobiele communicatie en wearables, met baanbrekende technologieën en innovatieve ontwerpen. Door voortdurend uiterst competitieve kerntechnologieën te blijven ontwikkelen op het gebied van beeldscherm, batterij, camera optica en LTE technologie, creëert LG mobiele apparaten en wearables die passen bij de levensstijl van mensen over de hele wereld. LG helpt om de mobiele gebruikservaring te verbeteren met behulp van verfijnde ontwerpen en intuïtieve UX features. Tegelijkertijd wil LG ook een gids zijn voor consumenten in het tijdperk van convergentie en Internet of Things, door de interactie en connectiviteit van een groot aanbod van smartphones, tablets, wearables, huishoudelijke en draagbare elektronische producten te vergroten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

LEWIS
Telefoon: +32 (0)3 304 36 30
Email: lgbenelux@teamlewis.com

Copy as a Plain Text

Share

LG donne plus détails sur l’appareil photo et l’interface UX de son smartphone V30

Une ouverture du diaphragme inédite pour un smartphone, combinée à un objectif en verre Crystal Clear