LG geeft wasmachine dubbele lading met komst van de TwinWash™
LG geeft wasmachine dubbele lading met komst van de TwinWash™

LG geeft wasmachine dubbele lading met komst van de TwinWash™

Published

Dubbele wasmachine met stille en zuinige DirectDrive™ motor bespaart kostbare tijd en ruimte

(Global) TWINWash_24 inch_0000_Lifestyle Image(1)_lifestyle_1560.jpg
Edegem, 16 augustus 2017 - Wie herkent het niet? Die mooie zijden blouse of wollen trui blijft weken in de wasmand liggen omdat er geen wasje wordt gedraaid waar deze items bij kunnen. Voor wie zich deze ergernis wil besparen introduceert LG Electronics (LG) de TwinWash™ in België. De nieuwe wasmachine heeft twee wastrommels en kan twee verschillende wasbeurten tegelijk draaien. Zo kun je op hetzelfde moment je witte lakens wassen én je delicate ondergoed.

Met zowel een krachtige grote trommel (12 kg) voor de gewone én grote was, als een handige minitrommel (2 kg) voor je speciale kleding – die onafhankelijk van elkaar gelijktijdig kunnen worden gebruikt – biedt de wasmachine de mogelijkheid om twee soorten wasjes met verschillende instellingen (zoals normale en fijne was) te draaien. Door het kleine formaat is de miniwastrommel perfect voor kleinere kledingstukken of items die een fijn of speciaal wasprogramma nodig hebben, zoals lingerie of babykleding. Met de miniwasser kunnen kleine hoeveelheden direct worden gewassen zonder de grote trommel te gebruiken.

Stil, energiezuinig en hygiënisch wassen met stoom

’s Nachts wassen of tijdens het middagdutje van je kinderen is met de stille LG TwinWash™ geen probleem dankzij de DirectDrive™-motor. Deze motor is aangesloten op de trommel en is hierdoor een stuk stabieler en stiller. Deze motor is ook nog eens energiezuinig met energielabel A+++ -60%. Voor een krachtige, hygiënische wasprestatie maakt de grote trommel gebruik van zelfontwikkelde technologieën zoals TrueSteam™ en TurboWash™. De TrueSteam™ produceert met zijn stoomgenerator stoom waarmee allergenen en bacteriën voor 99,9 procent worden verwijderd. Ook frist het kleding op en worden kreukels en geuren verminderd. De TurboWash™ zorgt voor een kortere wastijd door het water rechtstreeks op de kleding te sproeien. Zelfs kledingstukken die later worden toegevoegd met de Add Item-functie worden net zo goed schoongemaakt als de overige kledingstukken.

Mooi én slim

DirectDrive™ maakt het ook mogelijk dat de machine een grote trommel heeft in een behuizing die niet veel meer ruimte in beslag neemt dan een normale wasmachine. Met zijn ergonomisch ontworpen, witte buitenkant en zwarte glas past de TwinWash™ wasmachine in ieder interieur en huishouden.

De wasmachine is volledig uitgerust met Wi-Fi en brengt de wasmachine naar een nieuw niveau van gemak en controle. Gebruikers kunnen het apparaat van afstand bedienen en monitoren via de LG SmartThinq-app. Houd bijvoorbeeld het energieverbruik bij met de Energy Monitoring-functie en spoor eventuele problemen op met SmartDiagnosis™. Ook is het mogelijk de wasmachine van afstand in te stellen en te starten, zodat deze klaar is als je thuiskomt en dankzij de downloadbare specialistische programma’s beschik je altijd over het perfecte programma voor jouw was. De SmartThinq-app kan gebruikt worden met alle slimme apparaten van LG en is beschikbaar voor iOS en Android.

De TwinWash™-wasmachine is in België verkrijgbaar vanaf de derde week van augustus voor een adviesprijs van € 1.999.
LG TWINwash_3.jpgLG TWINwash_1.jpgLG TWINwash_2.jpg

Over LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company
LG Electronics Home Appliance Company is een wereldwijde leider in de markt voor huishoudtoestellen en systemen voor klimaatbeheersing en luchtkwaliteit. Deze divisie van LG ontwerpt totaaloplossingen voor huishoudens, gebruikmakend van toonaangevende kerntechnologieën. De zorgvuldig ontworpen producten combineren uitstekende prestaties met optimaal gebruiksgemak en bieden consumenten indrukwekkende energie- en tijdbesparingen bovenop voordelen voor de gezondheid. Het aanbod van innovatieve producten bestaat onder andere uit koelkasten, wasmachines, vaatwassers, kookapparatuur, stofzuigers, inbouwapparatuur en gezondheidsproducten.

Copy as a Plain Text

Share

RICOH THETA SC nu verkrijgbaar in limited edition HATSUNE MIKU-uitvoering 

Een 360-gradencamera om te genieten van sferische beelden in één enkel shot