LG Q6 vanaf 12 augustus verkrijgbaar in België
LG Q6 vanaf 12 augustus verkrijgbaar in België

LG Q6 vanaf 12 augustus verkrijgbaar in België

Published

België een van de eerste landen waar FullVision mid-range toestel verkrijgbaar is

Edegem – De LG Q6, de mid-range smartphone met high-end functies, is vanaf 12 augustus verkrijgbaar in België. België is hiermee een van de eerste Europese landen waar de LG Q6 met het bijna randloze FullVision 18:9 display op de markt komt. De adviesverkoopprijs van de LG Q6 is 349 euro. De smartphone is verkrijgbaar in België in de kleuren Astro Black en Ice Platinum. Het toestel wordt met verschillende aantrekkelijke abonnementsvormen aangeboden onder de geldende norm voor BKR registratie.
LG Q6.png
Grenzeloos genieten met FullVision
Een scherm met minimale randen is een populaire en aantrekkelijke feature die vooralsnog enkel in premium smartphones verwerkt zat, maar nu brengt LG dit als eerste naar het middensegment. De Q6 krijgt een 5.5-inch FHD+ FullVision Display met 18:9 beeldverhouding, waardoor browsen, gamen en multitasken nog indrukwekkender is. Het bijna randloze scherm is ontworpen om de grootte van het scherm zo optimaal mogelijk te benutten, terwijl de telefoon juist handzaam blijft.

De Q6 heeft een strak en minimalistisch uiterlijk. De camera steekt niet uit maar is verzonken in het metalen frame. Verder zijn de hoeken mooi rond afgewerkt waardoor ze overeenkomen met de ronde hoeken van het beeldscherm. De Q6 is zowel licht als robuust en is toegespitst op dagelijkse gebruik en op de behoeftes van uiteenlopende groepen gebruikers.

Mede dankzij het ergonomische onderzoek dat LG heeft gedaan voor de ontwikkeling van de G6 is ook de Q6 zeer gebruiksvriendelijk. De smartphone is tevens gemakkelijk te gebruiken met één hand. Een extra handige functie is de door LG gepatenteerde Face Recognition feature, waarmee je de Q6 snel en gemakkelijk kunt ontgrendelen.

Strike a pose
LG staat bekend om haar expertise op het gebied van smartphonefotografie en ook bij de Q6 is deze expertise gebruikt. Op de smartphone zit een 100-graden wide angle selfie camera die enthousiaste selfie-fotografen moeiteloos een grote groep vrienden en familie op de foto laat zetten.

De verbeterde LG UX 6.0 van de camera maakt optimaal gebruik van de 18:9 beeldverhouding van het FullVision Display. Met de Square Camera Mode maak je perfect vierkante foto’s voor Instagram en andere sociale media. Dankzij de 18:9 ratio passen er ook precies twee foto’s naast elkaar op het scherm. Maak je een foto in 1:1 dan verschijnt de laatst gemaakte foto naast je camerascherm – deze is direct te gebruiken, te bewerken of te delen. Zo kun je aan de ene kant eenvoudig 1:1 foto’s nemen en foto’s checken, bewerken en uploaden in het andere scherm.

Het metalen frame van de Q6 is gemaakt van ultrasterk 7000-serie aluminium, een van de sterkste aluminiumlegeringen die ook in de ruimtevaart gebruikt wordt. Daarnaast is de smartphone onderworpen aan LG’s veeleisende testen, waarbij de batterij in meer dan twintig onderzoeken intensief getest is op onder andere (extreme) hitte- en schokbestendigheid. De Q6 kan dus wel tegen een stootje en is zodoende voor alle dagelijkse en minder dagelijkse momenten in het leven geschikt.

Over LG Electronics Mobile Communications:
LG Electronics Mobile Communications Company is wereldwijd leider en innovator in de markt voor mobiele communicatie en wearables, met baanbrekende technologieën en innovatieve ontwerpen. Door voortdurend uiterst competitieve kerntechnologieën te blijven ontwikkelen op het gebied van beeldscherm, batterij, camera optica en LTE technologie, creëert LG mobiele apparaten en wearables die passen bij de levensstijl van mensen over de hele wereld. LG helpt om de mobiele gebruikservaring te verbeteren met behulp van verfijnde ontwerpen en intuïtieve UX features. Tegelijkertijd wil LG ook een gids zijn voor consumenten in het tijdperk van convergentie en Internet of Things, door de interactie en connectiviteit van een groot aanbod van smartphones, tablets, wearables, huishoudelijke en draagbare elektronische producten te vergroten.

Voor meer informatie of een reviewexemplaar voor de LG Q6 kunt u contact opnemen met:

LEWIS
Telefoon: +32 (0)3 304 36 30
Email: lgbenelux@teamlewis.com

Copy as a Plain Text

Share

Le LG Q6 disponible en Belgique à partir du 12 août

La Belgique est l’un des premiers pays où le smartphone FullVision milieu de gamme sera proposé